Digitalare undervisning med rätt verktyg

Digilär är nu en del av Natur & Kultur. Vi vill att du ska lyckas med din digitala satsning och erbjuder nu chansen till ett skräddarsytt test i 3 månader. Välj själv vilka ämnen som din verksamhet vill testa.

Kostnadsfritt skräddarsytt test. Du får:

  • 3 månaders obegränsat kostnadsfritt test av Digilärserien och NOKflex Matematik (Slutdatum för testperioden är 31 maj 2018).

  • Tillgång till personlig tekniker respektive kontaktperson.

  • Inspirationspaket med kom igång-guider, filmer och workshops vid behov.


omslag.JPG

Skolledarens guide till digitalare undervisning

Vi vill stötta dig som är skolledare i din digitala satsning. Därför har vi, i samarbete med läraren, författaren och digitala experten Frida Monsén, tagit fram den specialskrivna Skolledarens guide till digitalare undervisning. Beställ den och få inspiration till er fortsatta digitala resa!Tack till alla er som kom på våra event!

För att fira att Natur & Kultur och Digilär är mer än bara vänner bjöd vi in till inspirerande seminarier! Några av Sveriges främsta experter inom undervisning och digitaliseringens möjligheter gav sin vinkel på digtaliseringens möjligheter och fallgropar. 

Läs mer om föreläsningarnas innehåll

 frida monsén - Föreläser om Skolledarens guide till en digitalare undervisning i Stockholm | Malmö | Göteborg | Umeå |Kalmar

Frida Monsén

Frida är en rutinerad lärare och föreläsare, med skolutveckling, ledarskap och digital pedagogik som spetskompetens. Hon föreläser om Skolledarens guide till en digitalare undervisning. Läs mer här

 Torkel Klingberg -   Föreläser om Barnet och datorn – möjligheter och fallgropar i Umeå och Kalmar. Torkel är professor i kognitiv neurovetenskap. Hans forskning om barns utveckling och träning av hjärnan befinner sig i den internationella frontlinjen.

Torkel Klingberg

Torkel är professor i kognitiv neurovetenskap. Hans forskning om barns utveckling och träning av hjärnan befinner sig i den internationella frontlinjen. Han föreläser om Barnet och datorn – möjligheter och fallgropar. Läs mer här

 Per Kornhall Föreläser om digitala perspektiv i Stockholm, Malmö, Göteborg. Per Kornhall är ett välkänt namn i skoldebatten och har en rik erfarenhet av det svenska skolsystemet både som lärare, undervisningsråd vid Skolverket och som kommunal skolstrateg. Han har skrivit flera böcker, bl a Rektor (2017), Förstelärare (2015), Alla i mål (2014).

Per Kornhall

Per har en rik erfarenhet av det svenska skolsystemet både som lärare, undervisningsråd vid Skolverket och som kommunal skolstrateg. Han föreläser om digitala perspektiv. Läs mer här